Hemstäd skapar en härlig känsla

Fräscht och fint erbjudande hemstädning i Linköping, Söderköping och Norrköping med omnejd.

Läs mer om vår tjänst här.

Tänk dig känslan av att komma hem till ett fräscht och fint hem - alldeles nystädat! Inga dammråttor i hörnen. Rent och väldoftande, skinande rent i kök och badrum. Städhjälp är också en väldigt bra present som ofta är uppskattad!

Innan du tecknar avtal om hemstädning med Fräscht och fint – De gröna städarna® gör en av våra medarbetare ett gratis hembesök.

Då går ni tillsammans igenom bostaden, vad som ingår i standardabonnemanget och vilka särskilda önskemål du eventuellt har med städhjälpen.

Vi gör en bedömning av hur lång tid vi behöver för att utföra hemstädning hos dig med högsta kvalitet. Allt för att göra ditt hem fräscht och fint!

Därefter får du ett kostnadsförslag på återkommande hemstädning med Fräscht och fint – De gröna städarna®. Vi städar hos dig varje, varannan eller var fjärde vecka enligt dina önskemål. Våra städavtal löper med 30 dagars ömsesidig uppsägningstid.

Självklart kan du även boka fönsterputs, storstädning eller flyttstädning i Linköping, Norrköping, Söderköping eller orterna däromkring! Våra abonnemangskunder har kostnadsfri tillgång till vår Kundportal. När du registrerat dig i Kundportalen kan du bland annat lätt hålla koll på dina bokningar, dina fakturor, ställa frågor och boka tilläggstjänster.