Företagsstäd

Företagsstäd

Att ha en trivsam arbetsmiljö är viktigt för att du och dina anställda ska kunna utföra era arbetsuppgifter ordentligt. En bra arbetsmiljö bidrar dessutom till att en ökad trivsel på jobbet och det känns roligare att komma dit. Därför är det av största vikt att du investerar i att lokalerna är städade och fräscha.

Flera goda skäl till företagsstäd

Det finns många anledningar till varför det kan vara aktuellt för ditt företag att få städhjälp. Till att börja med så är det viktigt för både anställda och chefer att ha en arbetsplats som bidrar till en lugn arbetsmiljö. En plats som är stökig och oorganiserad är för många en bidragande faktor till att de känner sig oinspirerade och ibland även stressade. Genom att anlita Fräscht och Fint för företagsstäd kan dina anställda arbeta effektivt och behöver inte bära lasset med att hålla rent själva.

Förutom att ni som arbetar på företaget kan ha nytta av professionell städhjälp så blir företaget även mer attraktivt för besökare och kunder. Du sparar dessutom både tid och energi på att ha städhjälp. En välstädad arbetsplats minskar även risken för allergier, samt håller virus och bakterier borta. Någonting som i längden minskar sjukdagarna hos personalen.

Regelbunden städning

När du anlitar professionell städhjälp får du regelbunden städning. Då kan du och din personal fokusera på era arbetsuppgifter och komma till ett städat och fräscht kontor. Du bestämmer själv hur pass ofta du vill att vi ska komma. För en del räcker det med en gång i veckan eller någon gång i månaden. Men för andra är det mer passande med en mer frekvent städning.

Vi har ett flertal olika abonnemang att välja bland så att du kan hitta något som passar dig och ditt företag. Kontakta oss för att få en offert eller boka din företagsstädning redan idag. I bokningen har du möjlighet att framföra nödvändig information eller särskilda önskemål kring företagets städning. Du kan också kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring vilken typ av städning som passar bäst för dig och ditt företag. I vår kundportal kan du enkelt hålla koll på fakturor samt se datum och tider för kommande städningar.

Här finns vi

Om ditt företag finns i Norrköping, Linköping eller Söderköping och är i behov av företagsstädning har du kommit helt rätt. Vi på Fräscht och Fint erbjuder företagsstädning för företag som finns på dessa orter eller i närheten av dem. Våra servicekontor finns i Norrköping och Linköping men vi skickar ut personal till kringliggande orter om ditt företag finns där.

Fräscht och fint på jobbet!

Ett välstädat kontor har stor betydelse för din egen och dina medarbetares arbetsmiljö.

Lika viktigt är det att dina kunder och andra besökare välkomnas i fräscha och fina lokaler.

Fräscht och fint – De gröna städarna® är din självklara partner för en god arbetsmiljö.

Kontakta oss för en offert på företagsstäd!