Flyttstädning

Flyttstädning

Att städa ordentligt när det är dags att flytta flytten är viktigt vare sig du äger bostaden eller hyr. En flyttstäd innebär att allt i hela bostaden görs rent och fräscht. Om du inte har möjligheten att göra städningen själv hjälper vi dig mer än gärna.

Därför är flyttstädningen viktig

Om du bor i hyresrätt är du enligt hyreskontraktet skyldig att flyttstäda. Innan du kan lämna ifrån dig nycklarna blir en besiktning genomförd av bostaden och städningen. Om inte besiktningen blir godkänd kan du behöva komplettera. Därför bör du anlita oss som vet vad som krävs för att ditt hem ska bli godkänt när du flyttar. Om inte städningen blir godkänd tar vi givetvis hand om all kompletterande städning.

Men även om du har en privatbostad vill du kunna lämna över den till nästa ägare i bästa möjliga skick. Genom att boka in en flyttstäd med oss är du garanterad att allt är till belåtenhet för nästa som flyttar in.

Det här kommer inte bara spara dig tid när du överlåter flyttstädningen till professionella städare. Du kan då istället fokusera helt på att få ordning i ditt nya hem.

Flyttstäd för alla bostäder

Oavsett om du bor i en mindre lägenhet på 30 kvadratmeter eller i ett hus med flera våningar och rum kan vi hjälpa dig med flyttstädningen. Vi har ett minipris för flyttstädning upp till 30 kvadratmeter på 1 350 kronor. Är bostaden större tillkommer en kostnad på 45 kronor per kvadratmeter.

När du väljer att anlita oss för flyttstädning ingår en rejäl och grundlig städning. Förutom allmänna utrymmen städar vi även badrum, kök, garderober och balkong. Vi rengör allt från spisfläkten och ugnen till att torka av fönsterbrädor. Om du har en inglasad balkong eller ett uterum behöver du begära en tilläggsoffert.

Se till att boka din flyttstädning i tid för att vi ska ha möjlighet att schemalägga personal som kommer och städar din bostad när flyttlasset går. I bokningen anger du vilket typ av boende det gäller, när flytten ska ske och andra saker som underlättar för oss när vi ska göra vårt jobb.

Här finns vi

Bor du i Norrköping, Linköping eller Söderköping och ska flytta inom en snar framtid kan du anlita oss för flyttstädningen. Våra kontor finns i Norrköping och Linköping men om du bor i en närliggande ort och behöver hjälp med flyttstädningen kan vi med glädje skicka vår kunniga och erfarna personal till dig. Boka din flyttstädning redan idag.

Boka flyttstädning i god tid!

Att flytta från en bostad till en annan är alltid spännande – och ofta jobbigt!

Inte nog med att du ska flytta – du ska städa efter dig också!

Låt Fräscht och fint – De gröna städarna® ta hand om flyttstädningen så kan du ägna dig åt något mycket roligare: att möblera ditt nya hem!

Hör av dig till oss för en offert på flyttstädning. Vi fixar din flyttstädning i Norrköping. Linköping, Söderköping och orterna däromkring.

Boka din flyttstädning i god tid före flyttdatum!

  • Boka din flyttstädning i god tid – minst 14 dagar före flytten, helst ännu tidigare.
  • Din bostad måste vara helt tömd
  • Kyl och frys ska vara tömda – frysen avfrostad
  • Vill du att vi ska städa bakom kyl, frys och ugn – dra fram dem
  • Montera bort glaset framför ugnsluckan – och sätt tillbaka efteråt
  • Ta bort eventuell badkarsfront – du får själv sätta tillbaka den när vi är klara
  • Kolla in de särskilda regler som just din hyresvärd har inför flyttbesiktningen – och meddela oss i samband med din bokning