Storstädning

Storstädning

Vi på Fräscht och Fint – De gröna städarna® har lång erfarenhet av alla typer av städning, däribland storstädning. En storstädning ger en rejäl rengöring och kan passa bra inför festen, efter festen, till våren eller hösten eller när helst du känner att hemmet behöver en ordentlig genomgång. Vi erbjuder våra tjänster i Norrköping, Söderköping och Linköping med omnejd. Givetvis kan du utnyttja RUT-avdraget när du anlitar oss för rengöringstjänster i ditt hem.

Vad innebär en storstädning

En storstädning innebär att vi gör en rejäl rengöring av alla utrymmen i ditt hem. Vi går mer på djupet än vid en traditionell hemstädning. Givetvis kan vi gemensamt komma överens om vad du vill ska ingå och om du har speciella önskemål. Alla vi som arbetar på Fräscht och Fint har lång erfarenhet av städning och oavsett om du vill ha en höststädning eller en storstädning inför en fest kan vi stå till tjänst.

I en storstädning ingår vanliga tjänster såsom dammsugning och våttorkning av golv, avtorkning av lister, damning av möbler och lampor samt dammsugning av mattor. Utöver det torkar vi av alla köksskåp utvändigt, rensar din golvbrunn i badrummet, rengör köksfläkten utvändigt och torkar av dörrar. Du kan också välja att få dina fönster putsade som en del av storstädningen.

Efter en storstädning kan du enkelt hålla rent hemma eller så bokar du ett abonnemang hos oss för hemstädning.

Fördelar med storstädning

En stor fördel med att anlita oss för storstädning några gånger om året är att det blir enklare för dig att hålla rent hemma. När vi har gjort grovjobbet kan du hålla efter dagligen eller någon dag i veckan. Det är lagom att genomföra en storstädning ett par gånger per år. Många väljer en gång innan jul och en gång innan semestern på sommaren. Dock kan det också vara en fördel att storstäda innan en fest, efter en fest eller bara för att ta nya tag.

När du anlitar oss på Fräscht och Fint – De gröna städarna® för storstädning i Norrköping, Linköping eller Söderköping kan du utnyttja RUT-avdrag. Då betalar du bara halva priset för arbetet. När du anlitar oss kan du räkna med att vi använder miljövänliga rengöringsmedel. Givetvis källsorterar vi också avfallet från städningen. Vår personal är välutbildad och har alltid ett trevligt bemötande. Du bestämmer själv om du vill vara hemma eller inte när städningen utförs.

Kontakta oss idag för att få en offert och boka tid för en rejäl storstädning av ditt hem.

Boka storstädning

Inför storhelgen, inför studentfesten (eller kanske när festen är över!), när du ska fylla jämnt, innan du åker till sommarbostaden – eller när det är dags att flytta tillbaka hem.

Alltid läge för en storstädning!

Det finns sannolikt massor av tillfällen när det vore skönt med en rejäl storstädning. Då ska du höra av dig till Fräscht och fint – De gröna städarna®.