Hemstädning

Hemstädning

De allra flesta vill ha ett välstädat hem men det är inte alltid tiden räcker till. Genom att anlita hjälp med hemstäd kan du få kvalitetstid med familjen och vänner, eller andra saker du hellre lägger tiden på. Vi på Fräscht och Fint – De gröna städarna har lång erfarenhet av att städa och bemötandet är mycket viktigt för oss. Givetvis kan du utnyttja RUT-avdrag när du anlitar oss. Vi är verksamma i Norrköping, Linköping och Söderköping med omnejd

När du anlitar oss för professionell städning av ditt hem börjar vi alltid med ett hembesök. Då går vi igenom allting du behöver veta om vår tjänst. Genom att besöka ditt hem kan vi få en översikt över vad som krävs och beräkna ungefär hur lång tid vi behöver för att städa just ditt hem. På så sätt kan vi ge dig en rättvisande prisuppgift.

Du kan välja att anlita oss för hemstädning varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka. Ju oftare vi kommer desto lägre timpris betalar du. Vi kommer överens om vilken dag du vill ha städat och vilken tid vi ska komma. Med städhjälp från Fräscht och Fint kommer du sedan hem till ett välstädat, väldoftande hem och kan lägga tiden på det du älskar istället.

Erbjudande till nya kunder

Två extra städtimmar!

Bli hemstädkund hos oss så bjuder vi på två extra timmar vid första städtillfället!

Boka gratis hembesök nu!

Det här ingår i vår hemstädstjänst

När det kommer till vår hemstädningstjänst finns det en del saker som ingår för alla. Sedan kan du välja till tjänster utifrån dina önskemål och i den mån vi kan ta hand om det. Bland det som ingår är:

 • Dammsugning och våttorkning av golv och lister
 • Avtorkning av synlig smuts på karmar, dörrar, eluttag och strömbrytare
 • Damning av tavlor, fönsterkarmar, lampor
 • Dammsugning av mattor och stoppade möbler
 • Putsning av speglar

Sedan tillkommer saker i badrum och kök, eftersom det är rum som kräver lite tuffare tag. Bland annat tömmer vi sopor, rengör mikrovågsugn, rengör toalettstol och torkar av vitvaror såsom tvättmaskin.

Fördelar med städhjälp

Det finns en mängd fördelar med att anlita professionella städare för att städa ditt hem. Få saker är lika härliga som att komma hem till ett nystädat hem så att du kan hjälpa barnen med läxorna, titta på TV, laga mat eller vad helst du föredrar att sysselsätta dig med. Tack vare RUT-avdraget kan du dessutom få hemstädningen till halva priset.

Alla kan ta hjälp av vår tjänst med professionell städning, vi har kunder från ung ålder till äldre människor. Kontakta oss idag för att boka in ett hembesök och få ett kostnadsförslag.

Priser

Hemstädning
varje vecka

Pris 263:- per timme

inkl moms/RUT avdraget
 • 2h/städtillfälle – från 2104:-/mån
 • 3h/städtillfälle – från 3156:-/mån
 • 4h/städtillfälle – från 4208:-/mån

Läs här om vad som ingår i en hemstädning!

Hemstädning
varannan vecka

Pris 278:- per timme

inkl moms/RUT avdraget
 • 2h/städtillfälle – från 1112:-/mån
 • 3h/städtillfälle – från 1668:-/mån
 • 4h/städtillfälle – från 2224:-/mån

Läs här om vad som ingår i en hemstädning!

Hemstädning
var fjärde vecka

Pris 333:- per timme

inkl moms/RUT avdraget
 • 2h/städtillfälle – från 666:-/mån
 • 3h/städtillfälle – från 999:-/mån
 • 4h/städtillfälle – från 1332:-/mån

Läs här om vad som ingår i en hemstädning!

Boka gratis hembesök

Innan du tecknar avtal om hemstädning med oss gör vår städledare ett gratis hembesök. Då går vi igenom vad som ingår i standardabonnemanget och vad du eventuellt har för övriga önskemål.

Vi gör en bedömning av hur lång tid vi behöver för att utföra hemstädning hos dig med högsta kvalitet. Allt för att göra ditt hem fräscht och fint!

Därefter får du ett kostnadsförslag på hemstädning med Fräscht och fint – De gröna städarna®.