Fönsterputs

Fönsterputs

Att putsa fönster är ett tidskrävande arbete som kräver tålamod och noggrannhet. Rena fönster är en fröjd för ögat och genom att anlita proffs kan du få jobbet gjort utan att lyfta ett finger. Professionella fönsterputsare kan dessutom få ett fläckfritt resultat utan problem och även om du bor i ett höghus. Om du redan är abonnemangskund hos oss för hemstädning eller företagsstädning är det en bra idé att lägga till fönsterputs med jämna mellanrum.

Se ut genom rena fönster

Det är en fröjd för ögat att kunna titta ut genom rena fönster. Om fönstren är smutsiga kan det ge upphov till stresskänsla. En fönsterputsning tar i regel två timmar och genom att ta hjälp med projektet kan du lägga de timmarna på någonting annat. Kanske vill du ha lite kvalitetstid med familjen eller bara ha lite egentid. Om du redan har ett städabonnemang hos oss kan vi lägga till fönsterputsning i det. På det viset slipper vi komma ut till dig mer än en gång.

Så anlitar du Fräscht och fint för fönsterputs

Det är enkelt att anlita oss på Fräscht och fint – De gröna städarna för att putsa dina fönster. Både för dig som är avtalskund och du som bara vill ha hjälp med fönsterputsningen några gånger per år. Har du många fönster kan det hända att det tar mer än två timmar. Därför vill vi alltid att du uppger antalet fönster vid kontakt. På så sätt kan vi lämna en rättvisande offert för just ditt hem.

Du som privatperson kan dra nytta av RUT-avdraget när vi putsar dina fönster. Det ger dig halva priset på arbetskostnaden för alla typer av hushållsnära tjänster, där även fönsterputs ingår.

Miljövänlig rengöring av dina fönster

När vi på Fräscht och fint kommer hem till dig eller till ditt företag och putsar fönster använder vi oss av miljövänliga rengöringsmedel. Därför kan vi kalla oss de gröna städarna. Produkterna vi använder är antingen Svanen-märkta eller har märkningen Bra Miljöval. Ibland reser vi även kollektivt när möjligheten finns, för att minska vårt miljöavtryck ytterligare.

Oavsett om du anlitar oss i Norrköping, Söderköping eller Linköping kan du räkna med ett bra resultat utan att rengöringen påverkar naturen negativt. Du kan därmed upptäcka världen utanför genom rena fönster utan att få dåligt samvete. Kontakta oss med information om just dina behov av fönsterputsning så återkommer vi med prisuppgift och datum då vi kan besöka dig.

Rena fönster – glasklart!

En fräsch och fin, välstädad bostad behöver fönster som du kan se ut genom.

Fräscht och fint fixar naturligtvis även fönsterputsen åt dig.

Hör av dig till oss så får du prisuppgift och förslag på dag och tid.